Site Network: Home | Blogcrowds | Gecko and Fly | About


Assalamualaikujm w.r.t....

buat teman-teman yang sedang bercuti..


bagaimana cuti kalian...adakah berjaya dimanfaatkan..bagi kita umat Islam..kita perlu pastikan setiap minit yang berlalu diisi dengan perkara yang bermanfaat...

bila sebut pasal masa ni..tak sedar begitu pantas masa berlalu...lagi 2 minggu kami pelajar tahun akhir akan meneruskan sisa-sisa terakhir berada di ukm...

hai nak wat ape ye lepas ni???? ni la soalan yang perlu dijawab oleh kami...

masing-masing dengan plan masing-masing... ade yang nak rehat..ade yang nak kahwin..ade yang nak sambung belajar..ade yang tak sabar nak keje...macam-macam..

tapi saya nak ajak kawan-kawan ramai-ramai mehla kita sambung master...muda-muda ni..otak fresh lagi... tgh segar nak belajar...

kalau nak sambung terus lepas abih bulan 5 ni... boleh online borang master ukm ke..uiam ke...ikutla..mane2 boleh..

bagi pelajar Jabatan Al-Quran dan As-Sunnah..kalu nak sambung kat uiam..kita berpeluang sambung sama ada dalam bidang tafsir sahaja@ bidang hadith sahaja @ hadith dan tafsir... ha..seronok ...kat uiam tawaran ini...

Perbelanjaan..?? macam kak tikah kawan akak saya bagi tau..stand by la RM2200 untuk yuran pendahuluan... pastu bila dah dapat tawaran master tu..peluang nak apply biasiswa banyak..nak ke tak nak je sebenarnye.. baitulmal ade...dan sbg nya... saya pun tak abih survey lg..stakat yang saya tau Yayasan Pahang pinjaman...cuma kalu belajar rajin2, dapat result bagus, boleh tukar jadi biasiswa...atau dikurangkan bayaran...

perbelanjaan semua untuk master...dalam RM8000 sahaja katenye..emmm..takdela sampai berpuluh ribu nak sambung belajar ni..

fikir-fikirkanlah...

ok..jumpe lagi...saya nak siapkan laporan..nanti bos marah pulak..hehehe...

oh ye..gambar kat atas..nila gambar kenangan debat terakhir saye...huhhh..sedihnye..
lepasni jadi hakim pulak la...berakhirlah dunia debat saya yang sangat indah..

((((my debate's world-2002-2008)))

1 Comment:

  1. cheekylulu said...
    aida nmpak org yg aida da lame xjmpe~ kak dayah... rindunye

Post a Comment